Magunkról

 

Egy beszélgetés során 1989-ben felmerült a vágóhíd üzemeltetésének gondolata, melyet hamarosan tett is követett, így 1990-ben beindult a vágóhídon a munka, melyhez az alapanyagot a háztájiban nevelt sertések adták.

Ez időtől a vevők megelégedésére, városszerte híre ment a megyeri vágóhídon kapható friss húsnak és a későbbiekben a Megyeri füstölt kolbásznak, melyet azóta is ugyanolyan minőségben készítünk.

Az évek során a régi vágóhíd kinőtte magát és 1994-ben bővítésre került. A mai formáját 2003-ban nyerte el, ez időtől az UNIÓS-elvárásoknak és a HACCP előírásainak megfelelően működünk.

Azóta is csak a háztájiban nevelt sertéseket vásároljuk fel és ebből készítjük a csabai hagyományoknak megfelelően készült, kicsit csípős füstölt kolbászokat, mely azóta országszerte ismert lett.



Töltse le és tekintse meg reklámunkat!


Megyer Vágóhíd KFT. 5671 Békéscsaba, Új u. 9.