Termékeink

Megyeri csípős vékony kolbász
Megyeri csemege vékony kolbász

Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága: 60 nap
- súlya: cca 700-850 g.

Megyeri mangalica vékony kolbász

Mangalica sertéshúsból, mangalica ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága : 60 nap
- súlya: cca 700 - 900 g.

Megyeri csípős vastagkolbász
Megyeri erős vastagkolbász
Megyeri csemege vastagkolbász

Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés culáréba töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága: 90 nap
- súlya: cca 700 - 1000 g.

Megyeri mangalica vastagkolbász

Mangalica sertéshúsból, mangalica ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés culáréba töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága 90 nap
- súlya : cca 700 - 1000 g.

Házi jellegű MANGALICA sertészsír

Magas hőfokon sütött magalica sertészsír. 0,5 kg-os kiszerelésben.

Eltarthatóság: + 4C fok alatt 90 napig.

Házi jellegű sertészsír

Magas hőfokon sütött sertészsír. 0,5 kg-os kiszerelésben.

Eltarthatóság: + 4C fok alatt 90 napig.

Füstölt mangalica sonka

Hagyományoknak megfelelően konyhasóval Kezelt, bükk fűrészporral füstölt sonka.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap.

Füstölt mangalica szalonna

Konyhasóval kezelt, bükk fűrészporral Füstölt szalonna.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap.

Füstölt kolozsvári (császár) szalonna

Pác sóval kezelt, bükk fűrészporral füstölt szalonna.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap.

Füstölt szalonna

Pác sóval kezelt, bükk fűrészporral füstölt szalonna.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap.

Ezen kívül a vágóhídon kapható

Csontozott tőkehús, félsertés, kolbászhús, belsőség, sütőkolbász, füstöltáruk (csont, szalonnafélék, füstölt sonka), tepertő.



Megyer Vágóhíd KFT. 5671 Békéscsaba, Új u. 9.