Megyeri csemege és csípős vékony kolbász

Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága: 60 nap

– súlya: cca 700-850 g.

Megyeri erős / csípős/csemege vastagkolbász

Csabai hagyományoknak megfelelően érett sertéshúsból, ipari szalonnából és fűszerekből, zúzott fokhagyma, köménymag, só, őrölt édes és erős fűszerpaprika hozzáadásával készített, sertés vékonybélbe töltött, bükk fűrészporral füstölt szárazkolbász.

A késztermék eltarthatósága: 90 nap

– súlya: cca 700-1000 g.

Füstölt sonka, szalonnafélék

Hagyományoknak megfelelően konyhasóval Kezelt, bükk fűrészporral füstölt sonka.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap. 

Füstölt kolozsvári (császár) szalonna

Konyhasóval kezelt, bükk fűrészporral Füstölt szalonna.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap

Füstölt szalonna

Konyhasóval kezelt, bükk fűrészporral Füstölt szalonna.

Eltarthatóság: + 20 C fok alatt 90 nap